Tuincentrum De Plantenmarkt alleen geopend voor buitenverkoop.

Ondanks de lockdown heeft de overheid besloten dat tuincentra vanaf de tuin nog wel planten én bloemen mogen verkopen. Niet in de afgesloten bedrijfsruimtes.

Dit betekent dat particulieren vanaf onze buitenruimte planten en bomen kunnen aanschaffen. Daaraan is wel een aantal belangrijke voorwaarden verbonden. Deze zal de overheid strikt blijven handhaven.

Dit zijn de voorwaarden:

  • Funshoppen is NIET toegestaan. Dus u mag niet uitgebreid gaan 'winkelen' of zoeken naar planten of bomen op ons bedrijf. U mag ons wel vragen om een bepaalde plant of boom die wij dan direct voor u van de tuin halen. Wij adviseren u vooraf de bomen of planten te bestellen (zie hieronder).
  • Verkoop in of vanuit ons bedrijfspand is NIET toegestaan.
  • Betaling via Pin (contactloos), contant of tikkie (buiten).
  • Volg altijd de RIVM richtlijnen, zoals de 1,5 m regel, ook buiten.

U kunt bij ons bomen en planten of tuinartikelen bestellen via:

infodesk@deplantenmarkt.nl

of

Facebookpagina De Plantenmarkt.

Afhalen van uw bestelling op afspraak.

Ook voor vragen over onze producten, prijzen en dergelijke via bovenstaand mailadres of Facebook.

Bezorgen van bomen, planten en tuinproducten in de regio Boskoop is mogelijk.
Wij hanteren een gereduceerd bezorgtarief. Vraag naar de prijs en voorwaarden.

Ten slotte: U kunt ook groente- en bloemenzaad via de website bestellen. Zie voor het assortiment de link naar catalogus Van Hemert Zaden 2021. Zaden kunt u afhalen of op laten sturen.

Wij zijn uiteraard ook geopend voor handelaren en hoveniers (business to business).

 

Wie zijn wij?

De Plantenmarkt in Boskoop is al 47 jaar een uniek tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken en bomen tegen een aantrekkelijke prijs.

Nergens anders vindt u zo'n uitgebreid en gevarieerd aanbod in bijvoorbeeld: dwerg- en vormconiferen, bomen, kuipplanten, heide, rozen, stambomen, éénjarige planten, heesters, vruchtbomen, vaste planten, klimplanten en bolgewassen.

Benieuw naar ons assortiment en hebt u onze folder gemist: download dan onze nieuwe brochure 2019 - 2020.

Ook als deze stickers uw postbus sieren, dan heeft u onze uitgebreide prijslijst met waardevolle tips gemist!!! Klik dan op de afbeelding voor een pdf-versie van onze folder.

De Plantenmarkt verkoopt naast tuinplanten, ook graszaad, bemeste tuinaarde, aanplantgrond, mest, compost, turfmolm, tuinturf, sierpotten, snoeischaren, boomschors, zand, gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest, tuingereedschap, bloemzaden en groentezaden, boompalen en bindmateriaal. Wij verkopen géén graszoden, tegels en hekken!!!

 

De Plantenmarkt levert bomen en planten van een uitstekende kwaliteit!!!

Door een vakkundige eigen kweek en door een directe inkoop bij gespecialiseerde kwekers, maar bovenal door een zorgvuldige behandeling van de plantenvoorraad, weet De Plantenmarkt goede kwaliteit en een scherpe prijs te combineren.
Op deze wijze heeft De Plantenmarkt het vertrouwen van veel tuinliefhebbers gewonnen met als resultaat een vaste klantenkring en een uitstekende mond-tot-mond reclame.

Kortom ook in het 47e jaar van haar bestaan zal De Plantenmarkt alles in het werk stellen om het vertrouwen van haar klanten niet te beschamen.

 

Voor vragen, reacties, klachten, maar ook voor Uw op- of aanmerkingen over onze website: infodesk@deplantenmarkt.nl.

Wij stellen uw reactie zeer op prijs.