Belangrijke mededeling

Beste klanten en tuinvrienden,

Ons Tuincentrum De Plantenmarkt is per 1 juli 2021 gestopt!

We zijn onze grote klantenkring erg dankbaar voor het vertrouwen dat zij aan ons heeft gegeven. Dit alles zullen wij zeker heel erg gaan missen.

Ons bedrijf is verkocht, echter wij weten niet of, en in welke vorm de koper zijn nieuwe bedrijf gaat vormgeven.

Wij wensen u nog heel veel tuinplezier, houd uw tuin groen en blijf allen gezond.

Tot ziens,

Anneke en Eef den Hertog en
Patrick en Nicole den Hertog

Ook mede namens al onze medewerkers die ons al die jaren hebben geholpen bij het runnen van ons tuincentrum en zo mee hebben geholpen ons bedrijf te laten bloeien.

 


DE PLANTENMARKT

De Plantenmarkt in Boskoop is al 47 jaar een uniek tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken en bomen tegen een aantrekkelijke prijs.

De Plantenmarkt verkoopt naast tuinplanten, ook graszaad, bemeste tuinaarde, aanplantgrond, mest, compost, turfmolm, tuinturf, sierpotten, snoeischaren, boomschors, zand, gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest, tuingereedschap, bloemzaden en groentezaden, boompalen en bindmateriaal. Wij verkopen géén graszoden, tegels en hekken!!!

De Plantenmarkt levert bomen en planten van een uitstekende kwaliteit!!!

Door een vakkundige eigen kweek en door een directe inkoop bij gespecialiseerde kwekers, maar bovenal door een zorgvuldige behandeling van de plantenvoorraad, weet De Plantenmarkt goede kwaliteit en een scherpe prijs te combineren.
Op deze wijze heeft De Plantenmarkt het vertrouwen van veel tuinliefhebbers gewonnen met als resultaat een vaste klantenkring en een uitstekende mond-tot-mond reclame.

 

Voor vragen, reacties, klachten, maar ook voor Uw op- of aanmerkingen over onze website: infodesk@deplantenmarkt.nl.

Wij stellen uw reactie zeer op prijs.