Belangrijke mededeling

Beste klanten en tuinvrienden,

Ons Tuincentrum De Plantenmarkt stopt per 1 juli 2021 al haar bedrijfsactiviteiten.

Het is voor ons, om gezondheidsredenen, niet langer verantwoord om ons tuincentrum De Plantenmarkt verder voort te zetten.

Wij blijven tot 1 juli 2021 onze beplanting en winkelartikelen verkopen, maar voor de meeste soorten geldt op=op. Wij zullen proberen zo lang als mogelijk ons tuincentrum te blijven bevoorraden met diverse soorten tuinplanten, zoals coniferen, heesters, bomen, vaste planten en perkgoed. In onze winkel vindt u dan ook nog steeds bloem- en groentezaden, tuinartikelen, bemesting en gewasbeschermingsmiddelen.

Ook in de laatste maanden van ons bedrijf kunt u absoluut blijven rekenen op onze deskundige informatie over onder andere: beplanting van uw tuin, plantenbakken of potten. Wij zouden het fijn vinden u in dit voorjaar nog een keer op ons bedrijf te zien.

Wij zijn onze klanten, eenmalige of vaste, zeer dankbaar voor al die jaren waarin u het voor ons mogelijk hebt gemaakt om ons werk, voor ons onze grootste hobby, te kunnen uitvoeren. Wij hebben u altijd graag geholpen en/of geadviseerd en hopen dat dit, samen met onze mooie planten, heeft kunnen bijdragen aan het optimaal tot zijn recht te laten komen van uw tuin. Wij vonden het fijn om u regelmatig op ons bedrijf terug te zien. Een aantal van u zijn zelfs al bijna vijftig jaar klant bij ons en met sommige klanten hebben we fijne vriendschappen gesloten en lief en leed gedeeld.

We zijn onze grote klantenkring erg dankbaar voor het vertrouwen dat zij aan ons heeft gegeven. Dit alles zullen wij zeker heel erg gaan missen.

Ons bedrijf is verkocht, echter wij weten niet of, en in welke vorm de koper zijn nieuwe bedrijf gaat vormgeven. Duidelijk is dat het bedrijf en de naam De Plantenmarkt op 1 juli 2021 stopt.

Er zijn wellicht nog cadeaubonnen in omloop, deze kunt u tot uiterlijk eind juni 2021 nog bij ons besteden.

Beste tuinklanten, wij hopen u voor 1 juli a.s. nog een keer op De Plantenmarkt te mogen ontmoeten en samen terug te kijken op de mooie jaren die wij met u op De Plantenmarkt hebben mogen beleven.

Wij wensen u nog heel veel tuinplezier, houd uw tuin groen en blijf allen gezond.

Tot ziens,

Anneke en Eef den Hertog en
Patrick en Nicole den Hertog

Ook mede namens al onze medewerkers die ons al die jaren hebben geholpen bij het runnen van ons tuincentrum en zo mee hebben geholpen ons bedrijf te laten bloeien.

 


DE PLANTENMARKT

De Plantenmarkt in Boskoop is al 47 jaar een uniek tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken en bomen tegen een aantrekkelijke prijs.

De Plantenmarkt verkoopt naast tuinplanten, ook graszaad, bemeste tuinaarde, aanplantgrond, mest, compost, turfmolm, tuinturf, sierpotten, snoeischaren, boomschors, zand, gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest, tuingereedschap, bloemzaden en groentezaden, boompalen en bindmateriaal. Wij verkopen géén graszoden, tegels en hekken!!!

De Plantenmarkt levert bomen en planten van een uitstekende kwaliteit!!!

Door een vakkundige eigen kweek en door een directe inkoop bij gespecialiseerde kwekers, maar bovenal door een zorgvuldige behandeling van de plantenvoorraad, weet De Plantenmarkt goede kwaliteit en een scherpe prijs te combineren.
Op deze wijze heeft De Plantenmarkt het vertrouwen van veel tuinliefhebbers gewonnen met als resultaat een vaste klantenkring en een uitstekende mond-tot-mond reclame.

 

Voor vragen, reacties, klachten, maar ook voor Uw op- of aanmerkingen over onze website: infodesk@deplantenmarkt.nl.

Wij stellen uw reactie zeer op prijs.