Wie zijn wij?

De Plantenmarkt in Boskoop is al 46 jaar een uniek tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken en bomen tegen een aantrekkelijke prijs.

Nergens anders vindt u zo'n uitgebreid en gevarieerd aanbod in bijvoorbeeld: dwerg- en vormconiferen, bomen, kuipplanten, heide, rozen, stambomen, éénjarige planten, heesters, vruchtbomen, vaste planten, klimplanten en bolgewassen.

Benieuw naar ons assortiment en hebt u onze folder gemist: download dan onze nieuwe brochure 2018 - 2019.

Ook als deze stickers uw postbus sieren, dan heeft u onze uitgebreide prijslijst met waardevolle tips gemist!!! Klik dan op de afbeelding voor een pdf-versie van onze folder.

De Plantenmarkt verkoopt naast tuinplanten, ook graszaad, bemeste tuinaarde, aanplantgrond, mest, compost, turfmolm, tuinturf, sierpotten, snoeischaren, boomschors, zand, gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest, tuingereedschap, bloemzaden en groentezaden, boompalen en bindmateriaal. Wij verkopen géén graszoden, tegels en hekken!!!

Nieuwsgierig, bekijk De Plantenmarkt The Movie via youtube
.

 

De Plantenmarkt levert bomen en planten van een uitstekende kwaliteit!!!

Door een vakkundige eigen kweek en door een directe inkoop bij gespecialiseerde kwekers, maar bovenal door een zorgvuldige behandeling van de plantenvoorraad, weet De Plantenmarkt goede kwaliteit en een scherpe prijs te combineren.
Op deze wijze heeft De Plantenmarkt het vertrouwen van veel tuinliefhebbers gewonnen met als resultaat een vaste klantenkring en een uitstekende mond-tot-mond reclame.

Kortom ook in het 46e jaar van haar bestaan zal De Plantenmarkt alles in het werk stellen om het vertrouwen van haar klanten niet te beschamen.

 

Voor vragen, reacties, klachten, maar ook voor Uw op- of aanmerkingen over onze website: infodesk@deplantenmarkt.nl.

Wij stellen uw reactie zeer op prijs.